TR705'den Erdoğan'a 'kaçıyor musun?' sorusu

Sezgin Tanrıkulu verdiği soru önergesinde "Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?" diye sordu.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi. T24'ün haberine göre Sezgin Tanrıkulu önergede, "18 Aralık 2013 günü Çalık Holding Binası'na taşınmaları tamamlanan paraların daha sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanının bulduğu bir formülle Uzakdoğu'daki bir ülkeye sevk edilmesi planının devreye sokulduğu iddiası doğru mudur? Paraların evlerden Minibüslere aktarılarak Çalık Holding Binası'na taşındığı iddiası doğru mudur?" sorularını yöneltti.
VE İLKER BAŞBUĞ'UN TARİHİ KONUŞMASININ TAMAMI! VİDEO
Malezya'ya sığınma iddiası
Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi hakkında Malezya'dan sığınma talebi bulunduğu iddialarını gündeme getiren Tanrıkulu, konuyla ilgili şu soruları yöneltti:
-Uzakdoğu gezisinin, şüpheli görünmemesi için 3 ülkeyi kapsayacak şekilde gezi düzenlendiği iddiası doğru mudur?
-Japonya ve Singapur'a ziyaretlerin tamamen göstermelik olarak düzenlendiği iddiası doğru mudur?
- Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı istediği iddiası doğru mudur?
- İddia doğru ise Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi ve ailesi için Malezya'dan sığınma hakkı verildiği iddiası doğru mudur?
TR705
Sezgin Tanrıkulu'nun CIA ile ilgili WikiLeaks belgelerinde "TR705" kodlu ajan olduğu belirtilmişti.

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/35229-tr705den-erdogana-kaciyor-musun-sorusu.html

, , ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.