Fethullah Gülen'in Alevilerle ilgili açıklamalarına Akkiraz'dan sert yanıt




Fethullah Gülen'in aleviler ile ilgili açıklamalarına, alevi sanatçı Sabahat Akkiraz'dan sert yanıt geldi . Akkiraz Gülen ve cemaati için "Gülen ve cemaati alevileri kendilerine en büyük düşman gördüler; yıllarca acımasızca saldırdılar" dedi.
Gülen'in açıklamalarına Twitter'dan yanıt veren Akkiraz şunları söyledi:
Gülen alevilere yönelik açıklamalar yapmış; alevilere insanca davransaydık!! 1400 yıl sonra aklın başa gelmesi. Ama siyasi bir manevra bu.
Gülen ve cemaati alevileri kendilerine en büyük düşman gördüler; yıllarca acımasızca saldırdılar. Katlettiler şimdi insanca davransaydık...
Gülen ve cemaati; siyaset her ısındığında alevilere selam çakarlar. Sarın aldıkları Hızır paşaları ile çalışırlar ama aleviler buna inanmaz
Gülen ve cemaati; insanca şimdiye kadar davranmadığınız aleviler bu sözlere gülüyorlar. Düşmanlık eden sizdiniz sizin sorununuz.

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.