IŞİD Sünni ve Şiileri kafir ilan etti



Terör çetesi Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) lideri Ebubekir el Bağdadi, yayınlanan yeni bir ses kaydında, Vahabi örgütler gibi Müslümanlara karşı cihat çağrısı yaptı.
Geçtiğimiz günlerde ismini “İslam Devleti” olarak değiştiren ve El Bağdadi’yi de halife ilan eden Terör çetesi örgütten yeni bir açıklama geldi.Örgüt, önce Şiilere karşı savaştığını söylerken, Sünnilere karşı da cihat ilan etti ve kendilerine biat etmeyen Sünni ve Şiayı kafir ilan etti. İngilizlerle ABD ve İsrai tarafından beslenen bu hariciler çetesine karşı Irak’taki Sünni ve Şii ulema da cihad çağrısı yaptı. Bu çağrının ardından IŞİD terör örgütü hızla adam kaybetmeye ve gerilemeye başladı.

Reuters’ın haberine göre, internette yayınlanan ses kaydında dünyadaki tüm Müslümanları “İslam Devleti”ne göç etmeye çağıran El Bağdadi, “İslam’in evine gelmek farzdır” dedi.

El Bağdadi ayrıca dünya genelindeki tüm Müslümanlara karşı yapılan yanlışların intikamının alınması için IŞİD militanlarına çağrıda bulundu.

 http://rasthaber.net/isid-sunni-ve-siileri-kafir-ilan-etti/

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.