Çarşı'dan Tayyip Erdoğan’a veto!


Yapımı süren yeni İnönü Stadı’nın temelini Recep Tayyip Erdoğan’ın atacak olması Çarşı’yı kızdırdı. Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş sempine tepkilerini içeren pankartlar astı
Gezi Parkı sürecinde yaptığı eylemlerde adından sıkça söz ettiren Çarşı grubu Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı her karşılaşmada da hükümeti eleştiren pankartlar açmış ve artık geleneksel hale gelen 34. dakikada, “Her yer Taksim, her yer Direniş, Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahuratlarının öncüsü olarak dikkatleri üzerine çeken çekmişti.
Çarşı, bu sefer kendi başkanlarının, şuanda yapım aşamasında olan yeni İnönü Stadı’nın açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı davet etmesi üzerine harekete geçti. Cumhuriyet’in haberine göre; Siyah-Beyazlı taraftarlar Beşiktaş’ın birçok noktasına, “Semt bizim aşk bizim”, “Hükmedenlerin değil halkın takımı Beşiktaş” yazılı pankartlar açtı. Stadın açılışına başbakan Erdoğan’ı çağıran ve taraftarların tepkisini alan Fikret Orman için de, “Fikret Tayyip el ele, hep beraber Umre’ye” yazılı pankart açıp başkanlarına göndermelerde bulundular.
18carsipankart
 
http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/32631-carsidan-tayyip-erdogana-veto.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.