'Cemaat’i suçüstü yakaladım, 33 yıl hapis cezası aldım'



 


 


 

 


 
Üçok, mektubunda ‘Işık Evleri soruşturmasında ifade veren üç astsubay, Şehir İmamı olan dört abisinin talimatıyla TSK personelini fişleyerek, bilgileri ağabeylerine verdiklerini söylemişlerdir’ diye yazdı
Balyoz tertibiyle tutuklu bulunan Hava Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Aydınlık’a gönderdiği mektupta, özellikle Işık Evleri soruşturmasından sonra Cemaat’in kendisini hedef tahtasına koyduğunu ve şu ana kadar hakkında açılan davalardan toplam 33 yıl 3 ay hapis cezası aldığını söyledi. Üçok aldığı cezada Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’a kurulan kumpası önlemesinin de payı olduğunu bildirdi. Emekli Hava Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok’un gönderdiği mektupta öne çıkan noktalar şöyle:
‘TSK personelini fişlediler’
“Karargah Evleri Bilgi Notu” nedeniyle beraber soruşturma yürüttüğüm savcı Zekeriya Öz tarafından “Ergenekon Terör Örgütü”ne yardım etmek suçlaması ile tutuklandım ve tam 29 gün tutuklu kaldım. Soruşturması dört yıldır hala devam ediyor. Benim asıl anlatmak istediğim Işık Evleri soruşturmasıdır. Bu soruşturmada avukatların huzurunda ifade veren üç astsubay, şehir imamı olan dört abisinin talimatıyla TSK personelini Alevi,Sünni, namaz kılan kılmayan,oruç tutan tutmayan, porno sitelerinde alış veriş yapanlar, kadınlar ile ilişkisi olanlar, borsa oynayanlar, hatta gay olanlar diye fişlediklerini ve bilgileri ağabeylerine verdiklerini söylemişlerdir.
‘Paralel devlet temizlenmeden adalet olmaz’
Yine bu astsubaylar, Donanma’nın kalbi Gölcük’de Balyoz belegelerinin nasıl konmuş olabileceğinin ip uçlarını bizzat kendi uygulamaları ile anlatmışlardır. Astsubayların bu anlattıkları ile Fetullah Gülen Cemaati ilk defa suçüstü yakalanmıştı. Bu nedenle bu ifadeleri yok saydırmak için yapmadıkları kalmadı. Tam 34 adli rapor, 11 tanık ve iki bilimsel mütalaaya karşın “İfadeler hipnoz ve işkence altında alındı” diye dava açtırdılar. 7,5 yıl hapis cezası aldım. Cemaat lideri, kendi polis ve savcılarına yapılanları beddualar ederek lanetliyor. Savcı Öz ve Akkaş kendilerine linç uygulandığını söylüyorlar. Bu paralel devlet temizlenmeden bu ülkede adalet tesis edilemez.
‘Karalama kampanyası başlatıldı’
Cemaat’in bu suçlarını ortaya çıkarınca, gittiğim her yerde takip edilmeye gece gündüz demeden termal kameralar ile resimlerim çekilerek internet sitelerinde ve gazetelerde yer almaya başladım. Telefonlarımı dinleyip kayıt ettiler, Hava Kuvvetleri Komutanına ve eşime göndermeye başladılar. Genelkurmay Başkanına yazdığım özel mektup bile yayınlandı. Amerika’ya kendi paramla eşimi ve kızımı götürdüğüm halde devletin parası ile götürdüğüm gibi asılsız ve aşağılık iddialar ile dolu binlerce haber Fetullah Gülen Cemaatine yakın basın yayın organlarınca haber yapıldı ve tam olarak 32 bin e-≠posta gönderildi.
Cemaat basınından tehdit
13 yaşındaki kızımın böbreklerini sökerek öldürecekleri tehdidi üzerine Ankara Valiliği’nce benim ve kızım hakkında koruma kararı verildi. Başta ben ve kızım olmak üzere sonu ölümle tehdide kadar ulaşan karalama ve yıldırma kampanyaları bizzat Cemaat’e yakın olan Samanyolu, Bugün, Ülke, Kanal 7 gibi televizyon kanalları ile Zaman, Bugün, Star, Taraf, Akit gibi gazeteler ve internet siteleri aracılığıyla yürütüldü. Özellikle Işık Evleri soruşturması sonrasında başıma gelmeyen kalmadı. Hakkımda 74 suçtan, 724 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Tam olarak 4 yıl, 4 ay 14 gündür de tutukluyum. Şimdilik 33 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edildim.
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe kumpası
Üçok aldığı cezalarda, 5 yıl önce Aziz Yıldırım’a ve Fenerbahçe’ye kurulan kumpası engellemesinin de payı olduğunu bildirdi. Cemaatin tertiplerini engelleyen herkesin hedef tahtasına konarak kumpas kurlar kurulduğunu, yargı ve emniyet ayağındaki örgütlerle cezalandırıldığını ifade etti.
Olcay Kabaktepe / Ankara

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.