Kılıçdaroğlu’ndan belgeli yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı kalpazanlık belgesiyle vurdu.


Pazar günü İstanbul’da yaptığı toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili CHP tarafından hazırlanmış belgeleri kamuoyuna duyuran Başbakan Erdoğan’a CHP liderinden yanıt geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı partisinin grup toplantısında belgelerle vurdu.
KILIÇDAROĞLU’NDAN TAYYİP’E YENİ LAKAP! – HABERİ İÇİN TIKLAYIN
Kılıçdaroğlu, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü’nün Erdoğan ile ilgili yazısını partililere gösterdi. 22 Ocak 2004 yılında hazırlanan ve Adalet Bakanlığı’ndan gönderilen belgede, Başbakan Erdoğan’ın zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrakta sahtecilik fiillerinden ötürü suçlandığı görüldü.
 İŞTE O BELGE

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/kilicdaroglundan-belgeli-yanit-448603/

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.