Gökçek kendi partisinde bile sevilmiyor: Hakkımdaki dedikodular AKP içinden çıkıyor

Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında yeniden aday gösterilmesine, kendi partisi içinden muhalefet olduğunu itiraf etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili tartışma sürüyor. Yapılan anketlerde Gökçek’le CHP Adayı Mansur Yavaş arasında dengenin sağlanması ve seçimler yaklaştıkça Gökçek’e tepkilerin yükselmesi Gökçek’i sıkıntıya soktu.


Kulislerde Gökçek’in adaylıktan çekileceği iddialarının yaygın bir şekilde konuşulmaya başlaması sonrası Gökçek harekete geçti. Gökçek hem CHP’yi, hem de AKP içinde kendisine karşı olanları suçladı.
AKP’de itirazlar var
Gökçek, oğlunun televizyon kanalı Beyaz TV’de katıldığı programında, adaylığı konusundaki tartışmalara ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Gökçek, adaylıktan çekilip çekilmeyeceği veya adaylıktan alınıp alınmayacağıyla ilgili soruya verdiği cevapla, parti içinde kendisine yönelik itirazlar olduğu iddialarını kabul etti. Gökçek, adaylıktan alınacağı veya çekileceği yönündeki iddiaların iki ayrı kaynağı olduğunu; bunlardan birinin CHP, diğerinin ise kendi partisi olduğunu belirterek “dedikoduları kendi partimden beni sevmeyenler çıkartıyor” dedi.

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.