Emniyetten şok karar



Basın mensupları'nın Emniyet Müdürlüğü binalarına girişleri yasaklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde basın mensuplarının 22 Aralık 2013 tarihinden itibaren Emniyete girişlerinin yasaklandığı duyuruldu.


Tarihi rüşvet ve yolsuzlık operasyonundan sonra, görevden alma ve görev değişiklikleri ile gündeme oturan Emniyet Müdürliğünden bu kez tarihi bir sansür açıklaması geldi.
Yapılan açıklamada, "Herhangi bir gelişme veya basın açıklaması olduğu takdirde basın mensupları davet edilecektir" ifadeleri kullanıldı.
Sansür niteliğindeki yazılı açıklamanın tamamı şöyle:
Genel Müdürümüzün talimatıyla, Türkiye genelinde yapılan uygulama çerçevesinde 22.12.2013 tarihi itibariyle basın mensupları Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarına giriş yapamayacaklardır. Herhangi bir gelişme veya basın açıklaması olduğu takdirde basın mensupları davet edilecektir. Vatan ve Gayrettepe hizmet binalarında bulunan basın odasını kullanan basın mensuplarının anahtar ve giriş kartlarını teslim etmeleri rica olunur.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/emniyetten-sok-karar-h19732.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.