Yeni operasyon geliyor


Türkiye'yi sarsan operasyon dalgasına bir yenisi ekleniyor.


Basına yansıyanlara göre; Savcılık aralarında çok ünlü isimlerin de olduğu listeyi İstanbul Emniyeti'ne gönderdi. Ancak Emniyet'in nasıl hareket edeceği merak konusu. Geçen hafta da İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbaş şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırılmıştı. Ancak Emniyet, Arıbaş'ı ifadeye göndermemişti.
Gazeteci Ercan Gün, Twitter hesabından; 2. dalga soruşturmasını savcı Muammer Aktaş'ın yürüttüğünü ve gözaltı için 30 kişilik bir liste verildiğinin iddia edildiğini söyledi. Gün, "2. dalganın gözaltı talimatının başsavcı tarafından İstanbul polisine iletildiğini doğruladım. Kesin bir dille ikinci dalga operasyon başladı" dedi.
Gün, "Bu yeni dalga ikinci değil...Yeni bir soruşturma olduğu belirtiliyor..Yani yeni bir soruşturma ile karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.
Muammer Akkaş'ın Hrant Dink cinayetinin "Büyük Abisi" Erhan Tuncel'in Cemaatçi polisleri suçlayan ifadesini aldığı düşünüldüğünde; bu operasyonun AKP'ye mi Cemaat'e mi olduğu tartışılıyor.
Karapara ve yolsuzluk soruşturmasında listede bakanlar, çok sayıda milletvekili ve ünlü kişinin olduğu söyleniyor.
Odatv.com

http://www.odatv.com/n.php?n=akpye-ikinci-buyuk-operasyon-geliyor-2512131200

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.