450 polisin Vatan Emniyet'e girmesi yasaklandı

İSTANBUL-Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nda savcılık ve Emniyet arasındaki gerilim sürerken yeni bir iddia ortalığı karıştırdı.

 450 polisin Vatan Emniyet'e girmesi yasaklandı

Fox Tv'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu programda Kaçakçılık ve mali şubede görevli 450 civarında polisin Vatan Emniyet'e giremediğini iddia etti.

İZMİR, EMNİYET İSTİHBARAT ŞUBEYE ATAMA YAPILDI
İstanbul’da 17 Aralık'ta başlatılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ardından il emniyet müdürlüklerinde yapılan atamalar sırasında, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatı doğrultusunda, Aydın Emniyeti İstihbarat Şube Müdürü Ömür Candemir görevden alındı. Candemir’in yerine, bugün Didim İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özşahin atandı. Candemir’in ise İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevini sürdürdüğü, herhangi bir şubeye şu an için atamasının yapılmadığı belirtildi.


http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/450-polisin-vatan-emniyete-girmesi-yasaklandi-h46548.html

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.