Baykal'dan Erdoğan'a jet yanıt

Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında 'neden susuyorsun' diye seslendiği Baykal'dan jet yanıt.


ANKARA-CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık operasyonuna ilişkin aydınlatıcı çalışma yapamadığını vurgularken, "Başbakan'ın elindeki kanıtları paylaşmasını bekliyorum. Yani ortadaki komploların kimler tarafından, nasıl, ne şekilde, kimin talimatıyla, nerede hazırlandığını ortaya koyacak delilleri bekliyorum" dedi.

Baykal, CHP Meclis grup toplantısına girişte gazetecilerin Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarını sorması üzerine "Başbakan'ın elindeki kanıtları paylaşmasını bekliyorum" dedi.

Baykal ayrıca şunları kaydetti:
"Yani ortadaki komploların kimler tarafından, nasıl, ne şekilde, kimin talimatıyla, nerede hazırlandığını ortaya koyacak delilleri bekliyorum. Sayın Başbakan bu olaydan bu yana geçen sürede ne yazık ki bu konuda aydınlatıcı bir çalışma yapabilmiş değildir. Yani ortadaki komploları kimlerin hazırladığı kanıtlamak ortaya koymak iktidarın görevidir, elindeki imkanlar buna elverişlidir. Bütün güçler elindedir."

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.