Cemaat'in 3 bin kişilik yeni dinleme listesi ortaya çıktı

Yeni Şafak gazetesi, Cemaat'in dinlediğini iddia ettiği 3 bin 64 kişilik isim listesini yayınladı. Aynı haberi veren Star gazetesi ise sayının 7 binin üzerinde olduğunu yazdı.



İddiaya göre, hayali terör örgütü isimleri üretilerek Başbakan Erdoğan, yakın çevresi, siyasetçi, gazeteci, yazar, STK temsilcileri ve işadamlarının aralarında bulunduğu binlerce kişiyi Cemaat 3 yıl boyunca dinledi.
Çağlayan Adliyesinde göreve başlayan yeni savcıların bulduğu 125 klasör belgede, Gezi, 17 Aralık operasyonuna ilişkin dosyalar kapsamında birçok kişi dinlenirken, Başbakan Erdoğan'ın çevresindeki kişilerin ise "Selam Terör Örgütü" kapsamında dinlendiği iddia edildi.
HABER MÜDÜRÜMÜZ BARIŞ TERKOĞLU DA LİSTEDE
Başbakan Erdoğan, Hakan Fidan, Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan gibi birçok ismin bulunduğu listede Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun da ismi bulunuyor. Üstelik birçok isim kod adları ile dinlenirken Barış Terkoğlu'nun isminin açık bir biçmde yer alması dikkat çekti.

http://www.odatv.com/n.php?n=cemaatin-3-bin-kisilik-yeni-dinleme-listesi-ortaya-cikti-2402141200

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.