İşte Gülen örgütlenmesinin GATA'daki kilit ismi



Devlet kurumlarında gizlice örgütlenen Gülen örgütünün GATA imamı da deşifre oldu. Örgüt adına GATA'daki işlemleri yürüten kişinin Rıdvan Akovalı olduğu öne sürüldü. Gülen örgütüne üye emniyetçilerin de çocuklarını Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yerleştirdiği ortaya çıktı.

Yargıda, Emniyet'te, Askeriyede ve bürokraside örgütlenen Gülen örgütünün GATA imamı da ortaya çıktı. Örgütün GATA imamının Rıdvan Akovalı olduğu iddia edildi.

Rıdvan Akovalı, normal hayatta kamu sektörü sınavlarına hazırlık eğitimi veren bir şirketin sahibi. Ancak Akovalı'nın aslında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki örgütlenmenin mimarı olduğu öne sürüldü. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Akovalı Harp okulları ile askeri liselere girecek cemaat mensuplarının sağlık raporlarını ayarlıyor.



GATA imamı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızma girişimlerinde kilit rol oynuyor. Çünkü Harp okullarına veya askeri liselere girecek öğrenciler buradan sağlık raporu alıyor.

30 yılı aşkın süredir gizlice yürütülen kadrolaşmanın, Rıdvan Akovalı'nın yetkilendirildiği 6 yılda silahlı kuvvetlere sızmanın hız kazandığı vurgulandı. Sağlık raporu veren örgüt üyesi doktorların albay, yarbay ve binbaşı rütbelerinde yoğunlaştığı ifade edildi.

Bu yöntemle, Fethullahçı Emniyet Müdürlerini çocuklarının da TSK'ya sızdırıldığı ortaya çıktı. O isimler tek tek sıralandı.

TSK'ya Sızan Emniyetçiler şöyle:

Muharrem Durmaz'ın oğlu Muzaffer Durmaz - Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
Eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in oğlu Talha Güven - Hava Kuvvetleri Komutanlığı
Eski Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın oğlu - GATA
Emniyet Müdürü Erdoğan Toprakman'ın oğlu - Genelkurmay Başkanlığı
Savcı Sadrettin Sarıkaya'nın oğlu - Heybeliada Deniz Lisesi


http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/iste-gulen-orgutlenmesinin-gatadaki-kilit-ismi-h27469.html

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.