Bu tekme hepimize!


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın maden faciası yaşanan Manisa Soma'ya gittiği sırada yaşanan protestoda insanlık dışı görüntüler yaşandı. Bunlardan en tepki çekeni Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in karıştığı olay. Protesto sırasında Başbakan Erdoğan'ı protesto eden bir yurttaş 2 Özel Harekat polisi tarafından yere yatırılıp gözaltına alınmaya çalışılırken Yusuf Yerkel bu yurttaşı tekmeliyor.
Düzeltme ve özür
Dün yayınladığıımız bu habere konu olan Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in protestocu bir yurttaşı tekmelediği sırada tekmelenen yurttaşları gözaltına almaya çalışan iki kişinin jandarma görevlisi olduğu yazılmıştır. Fakat bu kişilerin, Özel Harekat polisi olduğu öğrenilmiştir. Düzeltir, özür dileriz

 http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/40500-bu-tekme-hepimize.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.