Halkın 30 Ağustos mesajı: HÜKÜMET İSTİFA!



30 Ağustos töreninde yurttaşlar Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan’ın önünde dakikalarca ‘Hükümet istifa’ sloganı attı 

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi ve Hipodrom’da kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenlerine direniş sloganları ve hükümet protestosu damgasını vurdu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı törende tribünlerde yurttaşların aralarına sivil polislerin yerleştirilmesi dikkat çekti.
Törende Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi Mülkiye öğrencileri, askeri okullardaki cemaatleşmeye dikkat çekmek için “Diren Harbiye, Mülkiye Seninle” yazılı pankart açtı. Polis pankarta el koyarak gençleri dışarı çıkarırken yurttaşlar gençlere destek verdi.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.