Şok karar: 'Palalı' serbest



Gezi Parkı olayları sırasında eylemcilere pala ile saldıran Sabri Çelebi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.Sabri Çelebi emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne sevk edilmişti. Çelebi buradaki işlemlerinin ardından serbest bıraktı.

İSTANBUL- Gezi Pakı olayları sırasında eylemcilere pala ile saldıran Sabri Çelebi, serbest bırakıldıktan sonra Fas'a gitmişti. Çelebi'nin Asayiş Şube Ekiplerince dün gece Fas dönüşü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındığı ifade edildi.
Olayın ardından kamuoyunda oluşan yoğun tepkiler üzerine  polis tarafından gözaltına alınan Sabri Çelebi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak Savcılığın serbest bırakmaya yaptığı itirazın ardından Sabri Çelebi, hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılmıştı. Polis Sabri Çelebi'yi yakalamak için tekrar harekete geçerken şüphelinin yakalama kararı çıkmadan bir gün önce Atatürk Havalimanından eşi ve çocuğuyla birlikte Fas'a gittiği belirlenmişti. Sabri Çelebi, bugüne kadar dönüş için aldığı biletlerin hepsini iptal ederek Türkiye'ye dönmemişti.
Dün gece Sabiha Gökçen havalimanında Fas'tan gelen bir uçaktan indiği öğrenilen Sabri Çelebi, kontrol noktasında bulunan polisler tarafından hakkındaki yakalama kararı gereği gözaltına alındı. Havalimanında işlemleri tamamlandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Sabri Çelebi, geceyi Cinayet Büro Amirliğinde geçirdi. Sabri Çelebi’nin hakkında yakalama kararı olduğu için ifadesinin alınmadı ve öğle saatlerinde Çağlayan Adalet Sarayına gönderildi.
SERBEST BIRAKILDI
Sabri Çelebi emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne sevk edilmişti. Çelebi buradaki işlemlerinin ardından serbest bıraktı.



,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.