İslam’a değil BOP’a hizmet



SP Genel Başkanı Kamalak’tan AKP’ye sert Suriye eleştirisi 

‘AKP Hükümeti gönüllü ortak’
Kamalak, Suriye’ye olası bir saldırının Müslüman kanını akıtacağını belirtti. AKP’yi oyunun gönüllü ortağı olarak gören SP lideri ‘NATO’dan çözüm dilemek celladından merhamet beklemektir’ dedi
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Suriye’ye müdahaleye karşı çıkarak, Suriye’ye yapılacak müdahalenin İslam’a değil, BOP’a hizmet olduğunu söyledi.
Mustafa Kamalak Suriye’ye yapılmaya çalışılan müdahalenin Ortadoğu’nun tamamını kaosa sürükleyeceğini belirterek, “Suriye’ye müdahale kesinlikle art niyetli bir müdahale olacaktır. Amaç Suriye’de daha fazla Müslüman kanı akıtılmasını sağlamaktır. BOP çerçevesinde yapılmaktadır. Ne yazık ki AKP de bu oyunun gönüllü ortağı olmaktadır. Suriye’ye müdahale İslam’a hizmet etmez, BOP’a hizmet eder” dedi.

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.