“Silah arkadaşı maskeli hainler”



Balyoz davasından 18 yıla mahkum olan ve emekliye sevkedilen Koramiral Erenoğlu "Bizleri tasfiye edenlerin içinde silah arkadaşı maskesi takan ve komplocularla işbirliği yapan hainler var" dedi.

Balyoz davasından 18 yıl hapse mahkum olan ve son YAŞ toplantısında emekliye sevkedilen Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Can Erenoğlu, tutuklu bulunduğu Hadımköy Askeri Cezaevinden veda mesajı yayınladı ve silah arkadaşlarına sert göndermelerde bulundu.
Emeklilik kararı ile birlikte 46 yıldır taşıdığı üniformasını çıkarmak zorunda kaldığını belirten Erenoğlu avukatı aracılığıyla yayınladığı mesajda ‘’ Deniz Kuvvetlerini suç şebekesi gibi gösteren ve bizleri tasfiye edenlerin içinde, silah arkadaşı maskesi takan ve komplocularla işbirliği yapan hainler de vardır’’ dedi. Balyoz davasını ‘’Asrın iftirası’’ olarak niteleyen Erenoğlu mesajında şöyle dedi:
HÜNERLİ KAHPELER: Aldatma ve kalleşlik sanatlarının hünerli kahpeleri tarafından üretilen iftiralara istinaden, 14 Eylül 2011 tarihinde Güney Deniz Saha Komutanı iken haksız, hukuksuz, adaletsiz ve vicdansız bir şekilde tutuklanarak esir alındım. YAŞ kararı ile en temel hukuk ilkelerinden biri olan masumiyet karinesi hiçe sayılarak yargılama süreci sona ermeden 30 Ağustos 2013 tarihi itibariyle emekli edildim.
SESSİZ KALDILAR: Benim için üzücü olan, bu davanın siyasi bir dava olduğu ve komplo ile TSK’nın Atatürkçü, aydın, yurtsever ve saygın personelinin tasfiyesinin hedeflendiği ve delillerin düzmece ve iftira olduğu bilinmesine rağmen, sahip çıkması gerekenlerin, olmayan yargı ve hukuka güvendiklerini söyleyerek bizleri yalnız bırakması, toplu tutuklamalar ve keyfi yargılamalara, dünyada örneği görülmemiş kin ve nefrete dayalı ‘bir hesaplaşma’ için darbeden nefret eden masum insanlardan intikam alınmasına sessiz ve kayıtsız kalmasıdır.
MASKELİ HAİNLER: Daha vahim olan ise Deniz Kuvvetlerini iftiralarla cuntacı, terörist, fuhuş, casusluk ve şantaj yapan, Amirallerine suikast planlayan, suç şebekesi gibi gösteren ve bizleri tasfiye edenlerin içinde silah arkadaşı maskesi takan ve komplocularla işbirliği yapan hainlerin bulunmasıdır. Bir başka bir üzüntü kaynağım da, bildiklerini açıkça ortaya koyamayanlar ile her türlü güçlüğe göğüs gererek sadakatle görev yaptığımızı ve suçsuz olduğumuzu bilenlerin de üniformamızı çıkarmamıza onay vermeleri olmuştur.
BEDENİM TUTSAK AMA: Esaret günlerimde ruhum ve düşüncelerim hapsedilemedi. Mustafa Kemal’in Cumhuriyet Donanması’nın bir Amirali olarak bedenim tutsak olsa da, düşüncelerim ve ruhum sonsuza dek hür kalacaktır. Hain bir komplo sonucu iftira ve yalanlarla özgürlüğümden mahrum bırakılmam, devletin birliği ve ülke bütünlüğü için hayatı pahasına görev yapan Türk Deniz Kuvvetleri’nin onurlu bir Amirali olarak masum olduğum gerçeğini asla değiştirmeyecektir.”

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.