KİMYASAL BOMBA BULGUSU YOK



Suriye’deki BM heyetiyle görüştük 

Doğu Guta’da füze izi yok
Şam’da görüştüğümüz BM heyeti iki önemli saptama yaptı: 1) Doğu Guta’da kimyasal bomba kullanıldığına dair bir bulgu yok 2) Nasıl öldükleri henüz anlaşılmayan çocuklar, ailelerinin ifadesiyle Özgür Suriye Ordusu’nun rehinesiydi
Angela Kane başkanlığındaki BM heyetiyle, Şam’da dinlenmeye geldikleri otelde görüştük. Heyet, Şam yönetiminin kendileriyle tam bir işbirliği içinde olduğunu anlattı. İncelemelerinde kimyasal başlıklı füze kullanıldığına dair herhangi bir bulguya ulaşmadıklarını belirttiler. BM heyeti cesetlere enjekte edilen maddenin ne olduğunun anlaşılması gerektiğini ifade ettiler.
BM heyetinin en çok dikkatini çeken şey, o kadar çoçuğun o bölgede aynı anda ne aradığıydı. BM heyetinin görüştüğü ailelerin ifadesine göre çocuklar, ÖSO’nun rehineleriydi. Keza Şam yönetimi de aynı iddiayı savunuyor. BM heyeti, “kimyasal saldırı” iddiasını bir de bu yönüyle araştırdıklarını Aydınlık’a açıkladı. Heyet, doku numunelerinin sonuçlarını bekliyor.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.