‘Palalı’nın üzerinde kan izi bulunamamış!



Haziran ayaklanmasında yurttaşlara pala ile saldıran Sabri Çelebi davasında kriminal raporu “deliller karartıldı mı?” sorusunu akıllara getirdi. Rapora göre Çelebi’nin 3 kişiyi yaraladığı pala üzerinde kan izi bulunamadı. Saldırıda kullanılan döner bıçağında ise farklı 1 kişiye ait kan izine rastlandı.

Yaralanan Kaan Polat’ın avukatı Hacer Yılmaz, “Palalı saldırganın olaydan 3 saat sonra yakalandığını, bu sürede delilleri kararttığını” söyledi. Yılmaz olay anında gözaltına alınmayarak Palalı’nın delil karartmasına göz yumulduğuna dikkat çekti. Kaan Polat’ın adli tıp raporunda kulak hizasında ve boynunda iki yara olduğu tespit edilmişti.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.