Tayyip şehitleri görmek istemiyor



AOÇ’nin SİT özelliği kaldırılıyor 

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) SİT alanı olmaktan çıkarılmak istendiğini ve AOÇ’ye ait alanda bulunan Devlet Mezarlığı tören giriş alanının değiştirildiğini açıkladı.
Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreter Üyesi Tezcan Karakuş Candan, Başbakanlık Hizmet Binası’nın yapılması için 1. derece SİT alanı olan AOÇ’nin 3. dereceye düşürüldüğünü, bununla ilgili davalar devam ederken, tarihi çekirdek alanda SİT’in tamamen kaldırılmak istendiğini ifade etti. Başbakanlık Hizmet Binası’nın yapılmasıyla birlikte AOÇ’nin güvenlik nedeniyle halka kapatılacağını belirten Candan, “Bunun ilk örneği Devlet Mezarlığı” dedi.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.