Edoğan: Cemaat hükümete şamar atmak istiyor



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan St. Petersburg’a hareketinden önce açıklamalarda bulundu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rusya'ya yapacağı ziyaret öncesi öncesi Esenboğa Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
BAŞBAKANLIK'TAKİ BOMBA ALARMI
''Şahsın bağlantıları araştırılacak. Sizin yaptığınız yayınlarınızın dışında farklı bir şey yok. Bir yerlerle bağlantısı var mı yok mu araştırılacaktır. Onun neticesinde kararı ilgili yargı birimi verecektir. Etrafımızdaki güvenlik çemberi artıyor mu derken başbakanlığımdan bu yana nasıl başladıysa öyle devam ediyoruz.
İDRİS BAL'A İHRAÇ İSTEMİ
Şimdi bir kişi eğer siyaset yapıyorsa bunu yapma kararını verdiği zaman siyaset yapmayı arzu ettiği partinin politikalarını kabul ederek o partiden aday olmayı kabul eder. Aday olduktan sonra da partinin iç disiplinine uymak zorundadır. Eğer kendine çok güveniyorsan gidersin bağımsız milletvekili olursun. Bu arkadaşımız maalesef partinin kendi iç disiplinine riayet etmediği için ilgili arkadaşlarımız mutabakata vardılar ve konuyu bana da rapor ettiler. Arkadaşlarımızın bu teklifini kabul ettim ve disipline havale edildi.
Erdoğan'dan İdris Bal açıklaması
DERSHANELERİ KAPATMA TARTIŞMASI
Benim Hocaefendi ile bu konuya yönelik bir görüşmem olmadı ancak ilgili medya içerisindeki ve dışındaki arkadaşlarla görüşme talebinde bulunan birçok arkadaşla görüşmelerimiz oldu. Dershaneler konusu Hüseyin Çelik'in Milli Eğitim bakanlığından beri başlattığımız bir anlayıştır. Devletin okulları hiçbir şey vermiyor mu?
Erdoğan: "Cemaat" hükümete tokat atmak istiyor
'BUNU DEVLETLE, HÜKÜMETLE KAVGAYA DÖNÜŞTÜRMEK NİYE?
Yeni bir dönüşüm oluyor, gelin yeni okullar kurun. Bunu devletle hükümetle bir kavgaya dönüştürmek niye? Çözümü ürettik, ortaya koyduk. Bu, belli bir gruba yönelik bir adım değildir, bir zihniyet, anlayış değişimidir. 'Başarının arkasında dershaneler var' ifadesini asla kabul etmiyorum."

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.