Kılıçdaroğlu: AKP silah sevkiyatı yapıyor!



Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, uyuşturucu ihbarıyla durdurulan ve içerisinden silahlar çıkan tırın şoförünün ifadelerini okudu.
CHP'li bir heyeti bu konu hakkında görevlendirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, tırın içinde ele geçirilenlerin Konya'da üretildiğini tıra yüklenip Suriye'ye gönderildiğini anlattı. Kılıçdaroğlu, tır şoförünün ifadesinde, "Ben bu malzemeleri Reyhanlı'ya götürüp teslim ettim. Teslim ettiğim yer jandarma korumasındaydı. Ancak aracı aramadılar. O binanın 200 metre ötesine yükü boşalttım. Boşalttığım yüklerin hepsi ambalajlıydı" dediğini aktardı. "Bu bir suç belgesidir" diyen CHP lideri, "Siz Suriye'ye silah sevkiyatı yapıyorsunuz. Oraya jandarma kontrolünde gönderiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI
- Eğer iyi çalışırsak, halka gidersek halk bizi baş tacı yapacak. Neden? Kul hakkı yemiyoruz, köşeyi dönmüyoruz, akrabaları işe yerleştirmiyoruz. Temiz siyaset yapıyoruz. Her kuruşa saygı gösteriyoruz.
- Hafta sonu Osmaniye'deydim. Narenciye üreticileri battık, bitttik diyor. Gübrenin ortalama fiyatı 200 liradan 800 lira oldu. 'Ne yapacağız' diyorlar. Bir şey yapacaksanız sizi ezenleri sandığa gömeceksiniz. Emeklisi, öğretmeni, çiftçisi memnun değil. Kim memnun bu düzenden?
24 KASIM AYIPLI BİR TARİHTİR
- Öğretmenler bizim umudumuz. Öğretmenlik yüca bir meslektir. Ortak bir görüştür öğretmenin yüceliği... Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek yoktur denilmiş. Bu kadar önemli. 24 Kasım Öğretmenler Günü'ydü. Öğretmenleri dertleri var. Yürüyüş yaparlar dertlerini dile getirirler. Öğretmenler sokağa çıktılar. Ne oldu? Önce TOMA'lar sonra biber gazı sonra su... 24 Kasım Türkiye'nin ayıplı bir tarihidir. Kimi öğretmenin ayağı kolu kırıldı.
KEFENİN CEBİ OLSA BUNLAR KEFENİ DE DOLDURUR...
Başbakan öğretmenler için 4 ay tatilleri var, kazanıyorlar diyor. Sen yırtık ayakkabı ile siyasete girdiğini söyledin. Şimdi çık bu öğretmenlerin karşısına! Dünyanın en zengin başbakanı olduğunu söyle söyleyebilirsen... Kefenin cebi olsa bunlar kefeni de doldurur. Sizi kucaklayan parti CHP'dir...
MISIR'I DÜŞMAN İLAN ETTİLER!
- Mısır'daki darbeyi ilk eleştiren bendim... 'Demokrasi isteyen Mısırlıların sesleri kesilmişti' demiştim. Mısır'ı düşman ilan ettiler. Mısır halkını neredeyse düşman ettiler. Bütün Mısır'da Türkiye'ye karşı kırılma oldu Başbakan sayesinde... Mısır politikası iflas etti.
SİZ SURİYE'YE SİLAH SEVKİYATI YAPIYORSUNUZ
- Geçtiğimiz hafta Suriye konusuna değinmiştim. Bir tır dolusu havan mermisi ele geçirilmişti. Arkadaşlarım bu davayı izliyorlar. Ürünler Konya'da yapılıyor, tıra yükleniyor Suriye'ye gönderiliyor. Şoför mahkemede şunları söyledi; "Ben bu malzemeleri Reyhanlı'ya götürüp teslim ettim. Teslim ettiğim yer jandarma korumasındaydı. Ancak aracı aramadılar. O binanın 200 metre ötesine yükü boşalttım. Boşalttığım yüklerin hepsi ambalajlıydı.." Bu bir suç belgesidir. Siz Suriye'ye silah sevkiyatı yapıyorsunuz. Oraya jandarma kontrolünde gönderiyorsunuz. Kim söylüyor, şoför söylüyor...

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.