Kaset servisi başladı



AKP-cemaat kavgası büyümeye devam ederken tarafların birbirini karalamak adına her yolu denediği biliniyor. Buna özel hayatı ifşa eden görüntüler de dahil...


Aydınlık'ın 25.11.2013 tarihli "Erdoğan'ın kasetleri yayına hazırlanıyor" başlıklı manşet haberi gündeme oturmuştu. Bunun ardından Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan bugünkü köşesinde Aydınlık'ın bu haberinden bahsederek "Kaseti gördüm" başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Emin Çölaşan'ın "Kaseti gördüm" başlıklı yazısından bir bölüm:
"...Aydınlık gazetesi önceki gün ilginç bir manşet atmıştı:
'Erdoğan'ın kayıtları yayına hazırlanıyor.'
Bu kayıtlar nedir, belden aşağı vuruşlar var mıdır?
Haber şöyle devam ediyordu:
'Kavga büyüdü. Cemaat arşiv ve kayıtları yayına hazırlamak için çalışma başlattı. Buna karşılık Erdoğan da 'Böcekleri' (gizli dinleme yapan aygıtları) devreye soktu... Cemaat, elindeki görüntü ve kayıtları taradı. Erdoğan ve yakın çevresini ilgilendiren bölümler ayıklandı. Özel yaşam ve yolsuzluk belgelerine özel önem veriliyor.
Öte yandan, Taraf gazetesi yazarları Mehmet Baransu ve Emre Uslu'nun, bazı belgeleri (Cemaat adına) yayınlamak amacıyla yurtdışından yayın yapacak internet siteleri kuracağı, sitelerin 1 aralık gününden başlayarak yayına geçeceği öğrenildi.'
Bu haberler doğru olabilir veya olmayabilir. Bilmiyoruz!.. Şimdi bekleme aşamasındayız.
Ancak gelişen olaylara baktığımızda, yazılanların doğru olduğu anlaşılıyor..."
"... Sevgili okuyucularım,
yukarıda ortamı size biraz olsun anlatmaya çalıştım...
Gazeteye birkaç gün önce postayla gelen bir zarfın içinden bir kaset çıktı. Bize her gün bir sürü şey gelir...
Mektuplar, kitaplar ve başka şeyler...
Kasetin üzerinde "Falanca kişiyle ilgilidir, lütfen izleyiniz" diye bir not vardı.
İster istemez izledik.
Gözlerimle görmesem inanmazdım. Çok kısaca anlatıyorum.
* * *
Türkiye'de çok önemli birinin en yakını...
Ve yatak sahneleri.
Kasetin ekinde ayrıca bilgi de veriliyor.
Kadının ve erkeğin isimleri ve telefon numaraları...
Kaseti izledik, yapmamız gerekeni yaptık ve imha ettik..."
Bu tarz kasetler Temmuz ayı içerisinde de gazetemize ulaşmıştı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, 16.07.2013 tarihinde yayımlanan Başyazı'da konuyu şöyle değerlendirmişti:
"Mafya-Gladyo-Cemaat rejimi çıkmaz sokağa girdi. Her gün AKP'nin çaresizliğini ve buna bağlı
olarak gelişen saldırganlığını dikkatinize sunuyoruz. Sıcak para diktatörlüğünün yıkılma belirtileri çoğalıyor. Yönetemez hale geldikleri telaşlarından belli. Halk hareketinin giderek gelişmesi ve vatansever-devrimci bir iktidar arayışının somutlaşması, güç kazanması 'iktidar bloğu' içerisindeki çözülmeyi hızlandırdı. Ülkemizin kanını emen yarasalar, hortumcu sistemlerini kurtarmak için yeni tertiplerin peşindeler. Bu sefer devrimci-yurtsever kurum ve kişileri değil, artık bizzat birbirlerini hedef alıyorlar. AKP'li üst düzey bir yöneticiye ait kasetin Aydınlık'a gönderilmesi 'çatlağın' büyüdüğünün kanıtı. Aydınlıkçıları hâlâ tanıyamadınız mı? Gerçeği ve halkımızın çıkarlarını savunmak için canımızı verebileceğimizi defalarca gösterdik. Hapislerinizden korkmadığımızı, eski Genel Yayın Yönetmenimiz Deniz Yıldırım başta olmak üzere Silivri'de esir tutulan dava arkadaşlarımız her gün kanıtlıyor. Açıkça söyleyelim: Çürümüş ahlakınızın malzemelerine tenezzül etmeyiz. Gönderilen kasete yaptığımız gibi, kırar atarız. Ama vatan hainliğinizin, yolsuzluklarınızın, yağmacılığınızın, etnik ve mezhepsel bölücülüğünüzün peşini bırakmayız. Kaset merkezi de burayı iyi okusun: Topunuz birden menzilimizdesiniz! Ona göre!"

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.