09:05'de hayat durdu!

Saatler 09.05'i gösterdiğinde, Türkiye'de hayat durdu. Türk Milleti, Atatürk'e ve devrimlerine bağlılığını böyle gösterdi. 


Türkiye'nin dört bir yanından anma törenleri düzenlenirken 9'u 5 geçe hayat durdu.
E-5 Karayolu'nda seyir halinde olan sürücüler araçlarını durdurdu ve saygı duruşunda bulundu.
Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas'ta da yurttaşlar, araçlarından indi, Ata'ya saygı duruşunda bulundu.
Erzurum'daki anma töreni ise Havuzbaşı'ndaki Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Çevredeki bir inşaatta çalışan işçiler 09.05'te işi bırakıp saygı duruşuna geçti.
Nevşehir'de çekilen 10 Kasım görüntülerine balkonda Atatürk'e selam duran bu yaşlı teyze damgasını vurdu.
Afyonkarahisar'da ise otobüs şoförleri, saat dokuzu beş geçe ulaşımı durdurdu. Araçları arka arkaya çeken şoförler, yolcularla birlikte saygı duruşunda bulundu.
Samsun'da da kağıt toplayıcıları, o an işlerini bıraktı. Kent ortasından giden tramvay yüzlerce yolcusuyla birlikte olduğu yerde kaldı.
Eskişehir'de belediye çalışanları, bisikletçiler; Aydın'da yolda yürüyenler, askerler, polisler ve törene katılan 70'lik nine Ata'ta saygı durdu.
Kayseri'de adeta trafik kitlendi. Sürücüler, yolcular araçlardan indi, korna sesleri siren seslerine karıştı.
Konya, Muğla, Kırklareli ve Kocaeli'de de benzer manzaralar vardı.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/0905de-hayat-durdu-h17669.html

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.