Emeğimiz ve vatanımız için 1 Mayıs'a


İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, Ankara’da bir basın açıklaması yaparak, yurttaşları 1 Mayıs Emek Bayramında işçi sınıfıyla birlikte Türk Bayrağı altında birleşmeye ve mücadeleye çağırdı.

“1 Mayıs 2014’ün görevi, emek ve vatan için birlik ve mücadeledir” diyen Özbey, İşçi Partisi’nin, 1 Mayıs’ı, işçi sınıfıyla birlikte, Türk Bayrağı altında, İstiklal Marşıyla kutlayacağını söyledi.

İşçi Partisi’nin, işçi sınıfının, Türk Bayrağının ve İstiklal Marşının yer alacağı başta İstanbul’da Kadıköy, Ankara’da Tandoğan, İzmir’de Gündoğdu meydanlarında olmak üzere bütün meydanlarda olacağını kaydeden Özbey; “Mafya Tarikat Sistemi derin sarsıntıların eşiğindedir. Ekonomik deprem geliyor.1 Mayıs, bu krizden büyük çözümle çıkmak için birleşme günüdür.1 Mayıs, Vatanımıza ve Cumhuriyetimize kasteden bölücülere ve gericilere karşı Türk Bayrağı altında toplanma günüdür.1 Mayıs, ABD emperyalizmi ve işbirlikçilerinin saldırısına karşı, Suriye Devleti ve halkıyla dayanışma günüdür” dedi.

Sistemin emekçileri, inançlarına, etnik kökenlerine, siyasi görüşlerine, işkolu ya da hukuki statülerinegöre bölmeye çalıştığını belirten Özbey; “Bizi bölmelerine izin vermeyeceğiz.Türk Bayrağı altında, ekmekte, işimizde, özgürlükte ve vatanda birleşeceğiz. İktidarının özelleştirme ve taşeronlaştırma saldırılarına karşı birleşeceğiz” dedi.

Emekçilerin Mustafa Kemal’in askerleri olup ayağa kalktığını söyleyen Özbey, sözlerini şöyle tamamladı; “İşçi Partisi olarak, bütün halkımızı ve emek güçlerini, 1 Mayıs’ta vatanımız ve emeğimiz için mücadeleye çağırıyoruz.yBaşta Ankara Tandoğan, İstanbul Kadıköy ve İzmir Gündoğdu olmak üzere, bütün 1 Mayıs alanlarında yürek yüreğe, omuz omuza yürüyelim
 

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.