“F tipine” yönelik operasyonlar İstanbul’a sıçradı

Yasadışı telefon dinleme iddialarıyla ilgili Adana ve Ankara’da başlatılan Emniyet içindeki “F tipine” yönelik operasyonlar İstanbul başta olmak üzere 4 ayrı ile sıçradı.
 


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul,
Erzincan, Çorlu ve Kırklareli’nde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 11 polis gözaltına alındı.
Aydınlık’ın ulaştığı bilgilere göre, gözaltına alınan polislerden çoğu İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli. Polislerden bazılarının da eski Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in İstanbul İstihbarat Şube Müdürü olduğu dönemde ona bağlı olarak çalıştıkları öğrenildi.
“Sahte isimle yasadışı dinleme yapmak ve eyleme iştirak etmek” suçlamasıyla Adana ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında önceki gün Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün de desteğiyle 13 polis gözaltına alınmıştı. Diğer illerle birlikte, Emniyet içindeki F tipi yapılanmaya yönelik operasyonlarda gözaltına alınan polis sayısı 24’e ulaştı.

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/37759-f-tipine-yonelik-operasyonlar-istanbula-sicradi.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.