Çekmecenin içinden ''vatana ihanet'' fezlekesi çıktı


MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran Ankara Eski Başsavcıvekili Hüseyin Görüşen'in, Erdoğan, Fidan ve Atalay hakkında soruşturma açtığı ortaya çıktı. Görüşen, "vatana ihanet" suçundan açtığı soruşturmada, Erdoğan'dan "dönemin başbakanı" olarak bahsetti.

Fethullahçı örgütlenmenin Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında soruşturma yürüttüğü ortaya çıktı. Akşam'ın haberine göre soruşturmanın suçlaması "vatana ihanet" oldu.

"Vatana ihanet" fezlekesinin Başsavcıvekili Görüşen'in çekmecesinde bulunduğu iddia edildi.

Görüşen'in yerine atanan Başsavcıvekili Murat Esen tarafından bulunduğu öne sürüldü.

İddiaya göre Esen kendisinden önce açılan 250 dosyayı istedi ancak bir eksikle teslim aldı. Eksik dosyanın peşine düşen Murat Esen'in odadaki kilitli dolabı mübaşire açtırdığında fezlekeyi bulduğu ileri sürüldü.


http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/cekmecenin-icinden-vatana-ihanet-fezlekesi-cikti-h26795.html

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.