AKP’nin ileri hukuka saygısı son raddede!

Tayyip Erdoğan, İstanbul Avcılar Ambarlı İleri Biyolojik arıtma tesisinin açılışında konuştu. Erdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin HSYK kararına tepki gösterdi.



“Herkes yetkisini bilmeli. Siyaset yapmak isteyen cübbesini çıkarır siyasetini yapar. Bugün o koltuk, o cübbe sizleri güçlü gösterebilir ama bu ülkeye zarar verir. Birileri sizi alkışlayabilir ama yarın o birileri sizin yanınızda olmayacaktır” diye konuşan Erdoğan, AYM’nin Twitter kararına saygı duymadığını da yineledi. “Anayasal kurumu çıkıyor milletin haklarını savunacağı yerde uluslararası şirketlerin ticari hukukunu savunuyor. Herkes konumunu bilecek, sınırlarını bilecek. Yüzlerce dosya beklerken, bunu acele acele karara bağlamak kendilerini birinci mahkeme yerine koymak millete yapılmış haksızlıktır.”
Yine F tipine yüklendi
Erdoğan konuşmasında Gülen cemaatine de değindi. “Seni biz iyi biliriz. Senin hangi odaklarla çalıştığını çok iyi biliyoruz. Bumerang gibi dönecek kendilerini vuracaklar. Çok çok iyi biliyoruz bu yapının arkasında kimler var. Onlar sadece kiralık kalem olduklarını kanıtlarlar. Sosyal medya üzerinden, medya üzerinden maşa olarak kullanıldıklarını. Twitter, Facebook, Youtube eleştirirken bu operasyonlara alet oldukları için eleştirdik. Bunun özgürlükle, özerklikle alakası yok. Bunlar kar amacıyla kurulmuş para kazanan şirketlerdir. Twitter denilen vergi kaçakçısıdır, bunun da üzerine gideceğiz.”
Tayyip Erdoğan arıtma tesisini anlatırken Gezi eylemlerine katılan binlerce insana seslenerek, “Kim çevreci. Ahh Geziciler ahhh. Sizin işiniz cam çerçeve indirmek. Sizin işiniz molotofla yakıp yıkmak” diye çıkıştı.

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/38006-tayyipten-hakimlere-iptal-tepkisi-cuppenizi-cikarin.html

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.