AKP'ye İslamcı demek İslamcılara haksızlık


Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç, CNN TÜRK'te Enver Aysever'in sunduğu "Aykırı Sorular" programına konuk oldu.
 


AKP’yi İslamcı bir parti olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Bulaç, “Bu İslamcılığı da haksızlık olur AK Parti’ye de haksızlık olur” değerlendirmesinde bulundu.
Enver Aysever'in "İslamcılar neden önkoşulsuz bir şekilde sadece CHP olgusu üzerinden teslim oluyor diğer partiye. CHP olmasın ZDP olsun. Müslüman İşçi Partisi olamaz mı” sorusu üzerine Ali Bulaç şunları söyledi:
"AK Parti’yi İslamcı bir parti olarak görmeyin. Bu İslamcılığı da haksızlık olur AK Parti’ye de haksızlık olur. Bu İslamcılar, İslamcılıktan vazgeçerek AK Parti’nin içerisinde yer aldı. İslamcılar şu anda marjinal"

http://www.odatv.com/n.php?n=akpye-islamci-demek-islamcilara-haksizlik-0704141200

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.