Egemen Bağış 'mahrem ilişkiyi' kabul etti



Ankara 18. Sulh Ceza Mahkemesi, Redhack'ın ortaya çıkardığı ve Aydınlık'ın 22 Ekim Çarşamba günü "RedHack, Egemen Bağış'ın e-postalarını yayınladı: Ricci ve Bağış arasında mahrem ilişki" başlığıyla haberleştirdiği e-postanın yayınlanmasının Bağış'ın özel hayatını ihlal ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu gerekçesiyle yayından kaldırılması kararı aldı.


Egemen Bağış'ın Avukat Muhammed Hardalaç da mahkeme kararına dayanarak gazetemize bir faks gönderdi. Avukat Hardalaç, yazıda haberin Aydınlık'ın internet sitesinden kaldırılmasını istedi. Yazıda, "Müvekkilin özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği ve kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu tespit edilmiş olduğundan, mahkeme kararı doğrultusunda müvekkil hakkında yayınlanan haberlerin yayından kaldırılması konusunda gerekli işlemlerin ivedilikle yapılmasını talep ederim" denildi. Fakat, bahsi geçen mahkeme kararında Aydınlık'ın internet sitesi hakkında bir karar yok. Mahkeme kararında RedHack'in resmi twitter adresinden ilgili e-posta içeriğinin kaldırılması istendi.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.