İzmir NATO Üssü komutanından tehdit gibi açıklama



İzmir'deki NATO Üssü'nün komutanı Korgeneral Ben Hodges (Hoacıs), Türkiye ile Çin arasında imzalanması planlanan füze anlaşmasını değerlendirdi. "Türkiye NATO toprağıdır" diyen Hoacıs, "NATO'nun Çin yapımı bir savunma sistemine izin vermeyeceğini" söyledi.


İzmir'deki NATO Üssü'nün komutanı Ben Hodges (Hoacıs), Türkiye'nin Çin'den almayı planladığı füze sistemi ile ilgili CNN Türk'e konuştu.
NATO'nun Çin yapımı bir savunma sistemine hiçbir zaman izin vermeyeceğini söyleyen Hodges, Çin füzelerinin NATO sistemine uyum sağlayamayacağını savundu.
Hodges, Türkiye'nin potansiyel düşmanlarına karşı NATO'nun kritik önemde olduğunu belirtti.
Türkiye 1952'den beri NATO üslerine ev sahipliği yapıyor diyen (Hoacıs) Hodges, "Türkiye NATO toprağıdır" dedi.


,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.