Her yer 29 Ekim her yer Andımız



Hazırlıkları süren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri çalışmalarını hızlandırdı. Ankara Tandoğan'da, İstanbul Taksim'de, İzmir Gündoğdu ve diğer meydanlarda coşkuyla kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken Aydınlık'a konuşan kitle örgütü temsilcileri ve aydınlar tüm halkı alanlara çağırdı.


Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz: 29 Ekim'de Türkiye'nin bütün meydanları AKP iktidarının zorbalığına karşı ayağa kalkıyor. İstanbul'da da İstiklal Caddesi'nde İstiklal Buluşması'nda olacağız. Türkiye'nin bağımsızlığını, birliğini, kardeşliğini, özgürlüğün Türkiye'sini yeniden kurmak için Ortadoğu'dan kardeş ülkelerle savaşa sürüklendiğimiz koşullarda gerçek barışı savunmak için bütün İstanbul halkını İistiklal Caddesi'nde Tünel girişine bekliyoruz.
Atatürkçü Düşünce Derneği'nin eski Marmara Bölge Sorumlusu Ümit Ülgen: İstanbul'da 29 Ekim'in diğerlerinden çok farklı olmasını istiyoruz. Ankara'daki eylemin devamını olmasını istiyoruz. Kutlamaya büyük bir katılımın olacağını düşünüyorum.
TESUD (Türkiye Emekli Subaylar Derneği) Başkanı Erdoğan Karakuş: 29 Ekim'de halkımızla hep birlikte olacağız. Ankara Tandoğan'da, İstanbul Taksim'de, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda halkımızla beraberiz. 29 Ekim ciddi algılanmalı. Milli bayramları en iyi şekilde kutlamak gö-revimiz.
Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ: Polis geçen yıl Ankara'da bir engel gerçekleştirdi ve dersini de aldı. Bu ülkeye varlığını borçlu olan herkes 29 Ekim'de meydanlara çıkmalı, bütün dünyaya mesaj vermeli. Bu ülkenin insanları savaşmaya hazırdır. O gün o meydanlarda olmamız gerekir.
Özge Yeşildağlı

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.