Erdoğan'dan Gülen'e: 'Onu içeri atacağız'

Erdoğan Şanlıurfa'da konuştu. Muhalefete yüklenen Erdoğan, Cemaat'e yönelik operasyon sinyali verdi.


ŞANLIURFA-İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Said-i Nursi’ye en ağır zulmü yapan CHP zihniyetiyle Pensilvanya’daki zat birlikte hareket ediyorlar. Pensilvanya’daki zat Said-i Nursi ismini ağzına almaz. Son zamanlarda Piri Mugan der. Pensilvanya’daki zat, Kürt olduğu için Said-i Nursi’den uzak kaldığını bizzat kendisi ifade eden bir zattır.

Oslo ve 7 Şubat’ta başarılı olamayan ittifak 17 Aralık’ta başarılı olacağını zannetti. Hesaplar tutmadı, tuzak bozuldu. Millet bunların yalanlarına iftiralarına itibar etmedi. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu üç kafadar şimdi üç şaşkın ördeğe döndü. Bu artık dini cemaat değil. Artık siyasi bir örgüttür. Bunlarda yalan, takiyye, iftira, fitne ve fesat var. Bunların yurtlarında kalanlara sesleniyorum. Sizleri kredi yurtların yurtlarına alabiliriz. Olmazsa otele alacağız.

Başbakan ya cezaevine girer ya da yurt dışına gider diyor. Sen kimsin ya? Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur. Sen ne zamandan beri bu ülkenin başbakanını yargılamaya başladın.

Pensilvanya'daki zat. Biz onun da defterini düzeceğiz. Onu da içeri atacağız. Zalimler için yaşasın cehennem diyorum.

Serzenişte bulunanlar oluyor. AK Parti'ye oy vermeyin kime verirseniz verin diyorlar. Sizin bu imamınız 10 sene önce ne diyordu?

Bu paraleller korkmaya başladı. 28 Şubat'taki gibi ikna odalarını kurdular."

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.