Silahla giriş yaptılar Hatay’a uçtular




İstanbul’dan Hatay’a giden 2 Libyalının çantalarında silah taşıdıkları ortaya çıktı. Polisler şahısların gidecekleri yeri öğrenince geçişlerine izin verdi. Şüpheliler THY’ye bağlı uçağa bindiler
Sabiha Gökçen Havalimanı girişinde polis kontrolünden geçen iki kişinin bavullarından silah çıktı. Polis, bavullardaki silahları görünce önce ‘Nereye’ diye sordu. ‘Hatay’a’ yanıtını alınca, bavullar kapatıldı ve silahlı kişiler başka herhangi bir kontrolden geçirilmeden girişlerine izin verildi. Önceki gün gerçekleşen olayda, silahlı şahısların saat 18.00 seferli Türk Hava Yolları’na (TYH) bağlı Anadolujet uçağıyla Hatay’a yolculuk ettiği tahmin ediliyor.
2 bavul 3’er silah
İsmini açıklamak istemeyen bir görgü tanığı silahlı kişileri fotoğrafladı ve yaşananları Aydınlık’a anlattı: “Orta yaşlarında Arapça konuşan iki kişi önceki gün saat 15.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı’nın İç Hatlar Departmanı’ndan giriş yaptı. Polis,’ x-ray’ cihazından geçen her iki bavulun da açılmasını istedi. Bavulların içinden siyah kutular çıktı. Kutulardan 3’er silah çıktı. Polisin nereye gittiklerini sorması üzerine, şahıslardan birisi ‘Hatay’a’ dedi. Polis memuru telaşlandı. ‘Hatay’ı duyunca anında bavulları kapattı ve silahlı kişiler giriş yaptı.”
O fotoğrafları silin!
Edinilen bilgiye göre, görgü tanığının şüpheli şahısların fotoğraflarını çekmesi üzerine polis ‘Niye çekiyorsun ki, kuru sıkı bunlar’ diye çıkıştı. Şüphelilerden biri de fotoğrafların silinmesini istedi. O fotoğraflar Aydınlık’a ulaştı. Ancak, Libyalı oldukları tahmin edilen şahısların, iki bavulda kutular içine yerleştirilmiş 3’er silahla Hatay’a hangi amaçla gittikleri ise merak konusu oldu.
Gamze Çınlar
havasilah1
havasilah2 

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.