AKP'li belediye bakın neye açılış yaptı

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin halkı 12 yangın dolabının açılışına çağırması tartışma konusu oldu.


30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkanlarının açılış törenleri ve yeni adayların mitingleri son sürat devam ediyor.

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı son açılış, sosyal medyada çok konuşuldu. Kentin çeşitli yerlerine asılan afişlerde halk, 12 adet yangın dolabının açılışına davet edildi.

AKP'li belediyenin yaptığı bu açılış sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

İşte Twitter'daki yorumlar:

@hasannur7734: Bursa Büyükşehir Belediyesi 12 adet YANGIN DOLABI'nın Hizmete Açılış Töreni!:- HAYALDİ GERÇEK OLDU!

@cmcmkr: ''12 adet yangın dolabı'nın hizmete açılması töreni '' diye bi gerçek var . Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışıyor !

@tolgayataokay: 12 adet yangın dolabı hizmete mi açılır, tören mi yapılır onu geçtim bunun için afiş mi yapılır. Ankara'yı geçtiniz valla!

@volkanbk3: 12 Adet Yangın Dolabı açan Bursa Belediyesi tebrik ediyorum!! Benim evde de bir dolap var onu da açsınlar lütfen..!!

@fekaplan: uzaydan canlı yayın yapılan bir dönemde, 12 yangın dolabı, 5 şehir kapısı gibi harikulade hizmetlerin açılışlarını yapan belediyelerimiz var

 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/51471/AKP_li_belediye_bakin_neye_acilis_yapti.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.