Ses kaydının ortaya çıkardığı 10 gerçek



Erdoğan-Gül-Gülen rejimi çökmüştür. Kurumlar birbirini suçlamakta, devlet içinde eşgüdüm sağlanamamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumları; Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri Bakanlığı ve MİT, terörün ve terör örgütlerinin destekçisi konumuna düşürülmüştür. Türkiye 
Cumhuriyeti, komşusuna saldırı için tertipler düzenleyen bir zavallı devlet haline getirilmiştir.



Sınırlar PKK’ya teslim


Erdoğan-Gül yönetiminin, başta BM temel şartı olmak üzere her türlü uluslararsı hukuk kuralını ihlal ettiği açığa çıkmıştır. Öcalan ile görüşme sürecini yürüten MİT Müsteşarı, toplantıda ancak CIA-MOSSAD mensuplarının yapabileceği pervasızlıkta düzenleyeceği tertipleri açıkça söylemektedir. Yapılan iş, o kadar ağır bir suçtur ki, işi yapanlar ellerine yüzlerine bulaştırmakta, bir türlü “cesur kararlar” alamamaktan söz etmektedirler. Amerikalılar, hiçbir zaman olmadığı kadar açıktan ve resmi olarak Türkiye Cumhuriyeti karar alma sürecinin parçası haline getirilmiştir. Suriye’deki gelişmeler için Genelkurmay’da düzenlenen kriz koordinasyon toplantısına katılmakta ve Suriye’de uçuşa yasak bölge uygulaması için planlar dağıtmaktadır.
Önce ekonomik, sonra fiziki sınırlar delik deşik edildi. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını ortadan kaldıran uygulamalarla, ulusal sınırların delik deşik edilmesi atbaşı gitti. Çuval olayından sonra Türkiye’nin ileriden savunma uyarınca Irak’ın kuzeyinde bulundurduğu güçlerini çekmesiyle Irak sınırını adım adım PKK’ya teslim ettiler. Ergenekon, Balyoz tertipleri ve Öcalan-Erdoğan görüşmeleriyle yürütülen projeyle, güneydoğu da PKK’ya bırakılmak isteniyor.
2011’den itibaren Suriye sınırı önce şeriatçı terör gruplarına teslim edildi. Ardından Suriye sınırı da parça parça PKK’ya teslim ediliyor.
Ulusal güvenlik tehdidi
Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu “ulusal güvenliğe karşı casusluk” faaliyetinden söz ediyor. Ulusal güvenliğe karşı eylem ve casusluk, komşularına karşı yabancı devletlerle işbirliği içinde tertiplerle savaş hazırlığı yapmaktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni bu noktaya getiren, devletin kurumlarını terörist destekçisi haline getiren, PKK’yı büyüten Gül-Erdoğan yönetiminin bizatihi kendisi ulusal güvenlik sorunudur.
Ulusal güvenlik sorunu olan;
Ergenekon, Balyoz vb. tertiplerle, Türkiye’nin milli devletini yıkmak için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gelecek 10 yıllarındaki en birikimli kurmay kadrosunu tasfiye etmektir.
Bu tertipler vasıtasıyla, Türkiye’nin iç ve dış tehdide karşı en mahrem savaş planlarının ve ulusal güvenlik bilgilerinin ortalığa saçılmasına neden olmaktır.
Şimdi geldiğimiz noktada, Erdoğan-Gül-Gülen yönetiminin devleti, mafya-tarikat-gladyo rejimi tel tel dökülmektedir.
Ses kaydındaki 10 gerçek
1. AKP Hükümeti, 2011 yılından beri teröristleri silah ve mühimmatla desteklemiş, MİT, teröristlere 2 bin TIR’a yakın silah ve mühimmat yollamış.
2. Genelkurmay, Suriye’ye karşı savaşmak üzere bin kişilik özel ordu kurmuş.
3. Genelkurmay, Hakan Fidan’ın isteği üzerine bu özel orduyu yönetmek üzere bir general görevlendirmiş.
4. Oluşturulan özel ordu, Çobanbey’e kadar gitmiş.
5. Başbakan, IŞİD adlı örgütün Süleyman Şah türbesine yönelik tehdidinin Suriye’ye müdahale için bir imkan olarak değerlendirilmesini istemiş.
6. Suriye’ye askeri müdahale için Irak’ın kuzeyinde Körfez Savaşı sonrasında olduğu gibi, Özel Kuvvetler’in bölgeye operasyon yapması tartışılmış.
7. 2011’den beri Suriye’ye TSK’nın doğrudan askeri müdahalesi yönünde hazırlıklar yapılmış, ancak Davutoğlu’nun deyişiyle “cesur kararlar” alınmadığı için gerçekleştirilememiş.
8. Toplantının yayınlandığı gün harekat emri verilmiş. TSK “yıldırım harekat mesajı” yayımlamış.
9. Suriye’ye savaş için gerekçe üretmek üzere, MİT mensuplarının Suriye içine girip Suriye atmış gibi Türkiye’ye füze saldırısı tartışılmış. Türkiye’nin askeri müdahale bahanesi için Süleyman Şah türbesine saldırının MİT tarafından gerçekleştirilmesi konuşulmuş.
10. Karargah’taki toplantıda ABD’liler uçuşa yasak bölge planlarını dağıtmış.

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.