3 şehit




Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde otoyolda yol kontrolü yapan jandarmaların üzerine uzun namlulu silahlarla bir kamyonetten ateş açıldı.
İlk belirlemelere göre saldırıda 2 asker 1 polis şehit oldu. 2 ’si ağır 4 asker yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 3 saldırgandan 2'si yakalanırken 1 saldırgan da kaçtı.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Atalay, “Bana gelen bilgide Suriye notu var. Çok vahim. Seçim ortamını bulandırmak istiyor olabilirler…” ifadelerini kullandı.
Saldırı Ulukışla-Adana otoyolu 7'nci tünel çıkışı Cebelli viyadüğünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiya göre Ulukışla yönünde giden gaspedildiği öne sürülen 55 K 088 plakalı kamyonetten uzun namlulu silahlarla yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine ateş açıldı. Saldırıda 1 polis memuru ve 1 astsubay şehit oldu. 1 Kamyon sürücüsü hayatını kaybetti 2’ si ağır 4 askerin yaralandığı bildirildi. Saldırının ardından Aksaray yönüne kaçan ve içerisinde Suriyelilerin olduğu iddia edilen kamyonetin yakalanması için jandarma ve polis bölgede operasyon başlattı.

 http://www.odatv.com/n.php?n=2-asker-sehit-2003141200

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.