İşte Donanmada'ki 60 kişilik Cemaat kadrosu

Deniz Kuvvetleri'nde Fethullahçı örgütlenmenin şifresi çözüldü. Aydınlık Gazetesi, yasa dışı örgütlenmenin imamları ve operasyon elemanlarının da aralarında olduğu 60 kişilik listeyi kamuoyuna açıkladı. Aralarında 18 amiralin de bulunduğu Fethullahçı örgütlenme listesi, aynı zamanda Deniz Kuvvetleri'ni hedef alan tertiplerin faillerine de ışık tutuyor. İşte isim isim Deniz Kuvvetleri'nde F tipi örgüt...


 Tertiplerle amirallerinin yarısının tasfiye edildiği Deniz Kuvvetleri’nde, aralarında 18 amiralin de yer aldığı F tipi yapılanmanın boyutları ortaya çıkmaya başladı
Balyoz, “Askeri Casusluk”, Amirallere Suikast, Poyrazköy, Kafes benzeri tertiplerle Deniz Kuvvetleri’ndeki 50 amiralin yarısı tasfiye edildi ve 300’ü aşkın subay hedef alındı.

Aydınlık; hemen hemen tüm yönetim kademesini yeniden şekillendirilen Deniz Kuvvetleri’deki F-tipi örgütü tespit etti.

60 kişiden 4’ü ‘baş imam’

18 muvazzaf amiralin yer aldığı 60 kişilik listede F-tipi tertiplerde görev alan 4 ‘baş imam’ olduğu öğrenildi. Deniz Kuvvetleri’nde ve TSK bünyesinde yürütülen çeşitli soruşturmalarda da listedeki 14 kişinin tertiplerde 1. derecede rol aldığı, 42 kişinin ise tertiplere dahil olduğu tespit edildi.

Aydınlık’ın edindiği bilgiye göre, Deniz Kuvvetleri’ndeki F-tipi örgütlenmenin başındaki 4 imamdan 1’i amiral, 2’si kurmay albay, 1’i ise TSK’dan atılmış bir binbaşı.

Rakamlar Deniz Kuvvetleri’ndeki F-tipi örgütlenmenin boyutunu da gözler önüne seriyor. Örgütlenme içerisinde 18 amiral, 9’u kurmay 13 albay, 2 astsubay, 1 emekli amiral, ordudan atılan veya emekli edilen 19 subay ile 7 astsubay yer alıyor.

Görseli büyütmek için üzerine tıklayınız:




http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/iste-donanmadaki-60-kisilik-cemaat-kadrosu-h24299.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.