İsrail Suriye'yi vurdu

İsrail ordusu Suriye'ye saldırdı. İsrail Ordusu'ndan yapılan açıklamada "Suriye ordusuna ait hedeflere yönelik 4 hava saldırısı düzenlediği" duyruldu.
 


İsrail Ordusu Suriye Ordusu'na ait dört askeri hedefi vurduğunu duyurdu. Açıklamada, "İsrail Hava Kuvvetleri, gece yarısından sonra Suriye ordusuna ait hedeflere 4 hava saldırısı düzenledi" denildi.

İsrail-Suriye sınırında dün öğleden sonra bir patlama meydana gelmişti. Yola yerleştirilen bir bombanın patlaması sonrası 4 İsrail askeri yaralanmıştı. İsrail patlamadan, Suriye yönetimini sorumlu tutmuştu.

İsrail tarafından yapılan açıklamada "İsrail devriyesine yönelik saldırıyı kolaylaştıran ve yardımcı olan Suriye ordusunun birlikleri hedef alındı" ifadeleri yer aldı.

Bu, son 6 ayda İsrail'in Suriye'ye yönelik dördüncü saldırısı oldu.

http://www.ulusalkanal.com.tr/dunya/israil-suriyeyi-vurdu-h24389.html



 

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.