Yeni ses kaydı: "Cemaatin büyükbabalarına operasyon yap babacığım"

17 Aralık operasyonu sonrası evinden 1 milyar dolar çıkarttığı iddia edilen Bilal Erdoğan'ın Babası Tayyip Erdoğan'ı arayarak Cemaat'e operasyon yapılmasını istediği iddia edildi.


Twitter'da Başçalan ismiyle açılan hesaptan yeni bir ses kaydı daha yayınlandı. İddiya göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan Savcıların ve emniyet müdürlerinin görevden alınmasının yeterli olmayacağını söylüyor.
"CEMAATİN BÜYÜKBABALARINA OPERASYON YAP BABACIĞIM"
Dört bakan çocuğunun evlerine yapılan operasyon sonrasında Bilal Erdoğan'ın Başbkan Recep Tayyip Erdoğan ile operasyon günü yaptığı iddia edilen görüşme internete düşmüştü. İddiaya göre Bilal Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak durumun ciddiyetini bildiriyor ve Cemaatin büyükbabalarına operasyon yapılması fikrini iletiyor. Recep Tayyip Erdoğan telefonların dinlenmesi ihtimaline karşılık "Tamam dur şimdi karıştırma dur" diye uyarıyor. Ancak Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişi ısrarını devam ettiriyor.

 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/51233/Yeni_ses_kaydi___Cemaatin_buyukbabalarina_operasyon_yap_babacigim_.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.