Sandıklarda kan gövdeyi götürdü



Hatay’ ın Kırıkhan İlçesi’ ne bağlı Gölbaşı köyünde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişinin öldüğü 9 kişinin yaralandığı bildirildi.
ŞANLIURFA'DA DA KAVGA ÇIKTI 
Hilvan'da muhtar adayları ve yakınları arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan ve tedavi için Şanlıurfa'ya getirilen yaralılardan Semih Çelik, Erdem Çelik ve Orhan Tanık yaşamını yitirdi. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselirken, tedavisi süren 5 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
SİVEREK'TE AÇIK OY KULLANMA KAVGASI
ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, sandık başında açık oy kullanılması iddiasıyla Ak Parti ile BDP'liler arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Siverek'e bağlı Hamamören Köyü'nde, sandık başında BDP'li 'Fener' ile AK Partili 'Karalayalı' ailesi fertleri arasında açık oy kullanılması iddiasıyla tartışma çıktı. Kısa sürede iki ailenin yakınlarının katılımıyla büyüyen tartışmada taraflar tekme tokat kavga etti. Jandarmanın müdahalesiyle bastırılan kavgada; Ramazan, Ferit, İbrahim ve Ömer Fener yaralandı. Yaralılar, yakınları tarafından otomobille götürüldüğü Siverek Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Yaşanan olayın ardından jandarma, köyde önlem artırdı.

 http://www.odatv.com/n.php?n=sandiklarda-kan-govdeyi-goturdu-3003141200

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.