‘Gülen hareketi eroin ağından besleniyor’

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen’in 50 milyar dolarlık mal varlığının olduğu ve geniş bir eroin ağından beslendiği iddia edildi. 

 
ABD’nin iç istihbarat kurumu FBI’nın danışmanlarından olan Paul L. Willams’ın iddiasına göre Gülen, Amerikan Ulusal Güvenlik Başdanışmanı Zbigniew Brzezinski’nin Orta Asya’daki Türk devletleri için yeni bir düzen getirilmesi gerektiği fikrine uygun hareket ediyor. Wilams’ın iddialarına yer veren Akşam gazetesinin haberine göre Gülen, doğalgaz ve petrol yataklarının kontrolünü ABD’ye verebilmek için okullarıyla bölgeye sızıyor. Haberde Gülen’in okullarında 130 CIA ajanının çalıştığı, okulların da narkotik ve silah kaçakçılığıyla finanse edildiği bilgisi yer alıyor.
‘Cemaat artık CHP’yi destekliyor’
Fethullah Gülen’in çiftliğini çok kez ziyaret ettiğini belirten Willams, Cemaat’in AKP’yi terk edip CHP’yi desteklemeye karar verdiğine dikkat çekiyor. Willams’ın Cemaat ile ilgili iddiaları şöyle: “Amaçları bu partiyi (CHP) de ele geçirmek. Bu düşüncenin planlandığı yer Gülen’in Pensilvanya’daki çiftliği. Elbette Amerikan Dışişleri Bakanlığı’nın da desteğini almış durumdalar. Gülen’in CIA’ya hizmet ettiği biliniyor. “Bu yapılanma tam da Gülen’in temsil ettiği şey. Gülen hareketi de dev bir eroin ağından besleniyor. Bir eğitim ağının başında olduğunu iddia eden Gülen, ABD’de Yeşil Kart başvurusunda bulunduğunda 50 milyar dolarlık mal varlığını mahkeme heyetine gizlice sunmuştu. Mahkemeye sunulan bu evrakı belgeleyebilirim.”
Edmonds da dikkat çekmişti
Daha önce FBI’da çalışmış olan Türk asıllı Sibel Edmonds, Cemaat’in CIA’nın desteğiyle Türkiye’de büyük bir medya ağı kurduğunu, satın almalar yoluyla, polis teşkilatına, hukuk ve askeri alanlara sızdığına dikkat çekmişti.

 

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.