Çanakkale'de Tayyip Erdoğan gözaltısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çanakkale'de düzenleyeceği miting öncesi çeşitli parti ve demokratik kitle örgütlerine baskın düzenlendi. TGB, TKP ve Halkevleri üyelerinin de aralarında bulunduğu 28 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltıların artması bekleniyor.


 TKP'nin kapısı kırıldı
TKP Çanakkale İlçe binasına miting öncesi "Diktatöre, katile boyun eğme" yazılı pankart asılmıştı. Bu pankartı indirmek isteyen polis ekipleri, ilçe binasının çelik kapısını kırarak içeri girdiler ve pankartı indirdiler. İndirilen pankartın yerine Türk bayrağı asıldı.

http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/35958-canakkalede-tayyip-erdogan-gozaltisi.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.