Erdoğan Cumhurbaşkan'ını Paranoyaklık'la Suçladı


Cumhurbaşkanı Gül'ün son yaşanan gelişmeleri 'dış güçlere' bağlayanlara komplocu denilmesinin doğru olmadığı söylemine Erdoğan'dan cevap geldi.

TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanı Nasuhi Güngör’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Seçim Özel”de Erdoğan, gazeteciler Ahmet Taşgetiren, Hakan Albayrak ve Nihal Bengisu Karaca’nın gündeme ilişkin sorularına cevap verdi.
DIŞ KOMPLO YOK SÖYLEMİ
Cumhurbaşkanı Abdulah Gül, Danimarka ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplamış, Türkiye’deki siyasi ortamdan üzüntü duyduğunu söyleyerek, dış komplo iddiasının “üçüncü dünya söylemi” olduğununun altını çizmişti. Gül “Dış komplolara inanmıyorum” demişti.

ERDOĞAN: “YOK DİYEMEZSİNİZ”
Başbakan Erdoğan, TRT Haber’de katıldığı canlı yayında Abdullah Gül’ün bu çıkışına yanıt verdi. “İçeriden ve dışardan büyük bir sarmal var. Yurt dışında verilen reklamları biliyorum. Bir çoçuk ölüyor, bunun için ekmek almaya gidiyordu deniyor katili olarak da beni gösteriyorlar. Ekmek almaya giden çocuğun elinde bilyeler var. Annesi ölümünden beni sorumlu tutuyor. Çocuğun üzerinden patlayıcılar çıkıyor. Çıkıp derseniz bu uluslararası komplo değildir diye bu olmaz.” ifadelerini kullandı.

 http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-nasil-komplo-yok-473228/

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.