MİT Sabah'a yine sızdırma yaptı


17 Aralık sonrası sızdırılmaya başlanan ses kayıtlarında son olarak Bilal Erdoğan'nın yandaş medyanın manşetlerini attığını gösteren ses kayıtları yayınlandı.


Bilal Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen ses, Erdoğan'a Sabah ve Takvim gazetesinin manşetlerini iletiyor ve MİT'ten bilgi istediklerini belirtiyordu.
Ses kayıtları ile ilgili tartışmalar sürerken Sabah ve Takvim gazeteleri bugün yine MİT kaynaklı bir habere yer verdi.
Cemaat'in Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve bürokrasi imamının ABD'ye firar ettiğini iddia eden gazete,
MİT ve bürokrasi imamının Murat Karabulut olduğunu iddia etti.
4 Şubat'ta, Cemaat'in  'polis imamı' O.H.Ö. ile aynı gün ABD'ye uçtuğu iddia edilen haberde Karabulut için "Paralel MİT müsteşarı" ifadesi kullanıldı.
17 Aralık operasyonuna kadar MİT'in Yenimahalle'deki karargâhına çok yakın bir yerde oturduğu söylene Murat Karabulut'un, Cemaat'in MİT Müsteşarı gibi görev yaparak Milli İstihbarat Teşkilatı'nda görev yapan kendi adamlarını yönlendirdiği ve bu yolla tahrif edilecek MİT belgelerinin sızdırılmasını sağladığı iddia edildi.
17 ARALIK'TA TELEFONLARI SUSMADI
Murat Karabulut'un kullandığı telefonlar ya arkadaşlarının ya paravan kişilerin ya da Cavga şirketinin üzerine kayıtlı. 17 Aralık operasyonu düzenlendiğinde Karabulut da İstanbul'daydı. O gece telefonları hiç susmadı ve yine 24-25 Aralık'ta operasyonla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Ama yargı darbesi girişimi başarıya ulaşamadığı için 4 Şubat 2014'te, Kozanlı Ömer olarak bilinen polis imamı O.H.Ö.'nün Türkiye'den gittiği gün soluğu ABD'de aldı. Daha önce SABAH'ta yayımlanan bir haberde paralel yapının polis, yargı ve MİT imamlarıyla ilgili kayıtların görünmez bir el tarafından silindiği belirtilmişti. 3 imam O.H.Ö., Ahmet Can ve Murat Karabulut'la ilgili SGK ve nüfus kaydı sorgulamasının, şahıslar sivil olmalarına rağmen kısıtlandığı anlaşılmıştı. Devletin güvenlik birimlerinin, paralel yapının imamlarına yönelik takibini zorlaştırmak için böyle bir önlem alındığına vurgu yapılmıştı.
SES KAYDI İNTERNETE DÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Murat Karabulut'a ait olduğu ileri sürülen bir görüşme YouTube'da yayımlanmıştı. 19 Ekim 2013 tarihindeki görüşmede, Fethullah Gülen'in talimatları doğrultusunda bir valinin eşinin başörtüsü takmasına izin verilmediğini muhatabı H. S.'ye aktaran Murat Karabulut, "Aynı kıyafetle, eskisi gibi yaşantısına devam etsin. Mevcut eski hali devam edecek. Bu vesileyle dua da buyurdular" diyor. Karşısındaki kişi de talimatı ilgili yere iletmek üzere "Tamam" diyordu.
Yandaş gazetelerin daha önce de yayınladıkları "Başbakanlık'a böcek koyanlar yurt dışına kaçtı" haberi yalanlanmıştı. Haberde ismi geçen bazı kişilerin  isminin dolyada olmadığı, bahsedilen kişilerden birinin Türkiye'de, diğerinin ise bakan imzasıyla yurt dışı görevinde olduğu öğrenilmişti.

http://www.odatv.com/n.php?n=mit-sabaha-yine-sizdirma-yapti-1003141200

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.