Erdoğan: Muta Nikahı gündeme gelebilir

Kapalı toplantıda konuşan Erdoğan, partililere Cemaat'in kendisiyle ilgili “Muta nikahı” iddiasının gündeme getirebileceğini öne sürdü.


 ANKARA- Partisinin il başkanları ile bir araya gelen Erdoğan,"Önümüzdeki süreçte paralel yapın akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabilir ve seçim günü sandıklara sahip çıkın" dedi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Erdoğan teşkilatını uyardı. AKP Genel Merkezinde İl başkanları ile bir araya gelen Erdoğan, "paralel yapının akla hayale gelmedik ahlaksızlıklarla saldırabileceği" iddiasında bulundu.

Erdoğan, “Seçimler yaklaştıkça bu paralel yapı per türlü ahlaksızlığı göze aldı. Bunlar yakında görüntü servislerine başlayabilirler. Partimizin ve hükümetimizin başarılarını gölgelemek için her türlü seviyesiz akıl ve izandan yoksun çirkinliklere tevessül edebilirler” dediği iddia edildi.

“BENİMLE İLGİLİ MUTA NİKAHI GÜNDEME GELEBİLİR”
Aynı kapalı oturumla ilgili Sözcü Gazetesi ise ise Erdoğan toplantıda şunları söylediğini yazdı: “Benimle ilgili muta işini gündeme getirebilirler. Bunlardan her şey beklenir. İran’a gittiğimde ikisinde eşim, diğerinde kızım vardı. Bunlar her türlü ahlaksızlığı gündeme getirebilirler.”

MUTA NİKAHI NEDİR?
Muta nikahı daha çok İran’da görülür. Bu nikahla bir erkek, rızası olan bir kadınla, ücret karşılığında belirli bir süreliğine cinsel olarak birlikte olmak üzere evlendirilir.

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.