Gizli tanıktı, savcı oldu!

Erzincan Ergenekon tertibinin skandal gizli tanığıydı. Eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt'un izi uzun süreden sonra ortaya çıktı. Hakkındaki soruşturmalar nedeniyle istifa eden Bozkurt'a farklı bir kimlik verildi, estetik ameliyatla yüzü değiştirildi. Adalet Bakanlığı, ondan vazgeçemedi. Ankara'nın küçük bir ilçesine savcı olarak atanan Bozkurt, eşiyle birlikte Amerika'ya gönderildi.


Suçlamalarıyla güldürdü, "Ergenekon örgütü bana keneyle suikast yapacaktı" dedi. Erzincan Ergenekon tertibinin gizli tanığı Savcı Bayram Bozkurt yeniden ortaya çıktı.

Karşı Gazetesi'nin haberine göre, bir süre önce istifa eden Bozkurt, yeniden savcı olarak göreve başladı.

Hakkında tarihi eser kaçakçılığı, rüşvet ve dolandırıcılık gibi ondan fazla soruşturma bulunan Eski İliç Savcısı Bozkurt için tanık koruma programı uygulandı. Yeni bir kimlik verilen gizli tanık Bozkurt'un yüzü de estetik ameliyat ile değiştirildi.

Gazete, Bayram Bozkurt'un şu anda Ankara'nın küçük bir ilçesinde görevli olduğunu yazdı.

Habere göre, Bozkurt'un Sağlık Bakanlığı memuru olan eşi "Yetiştirilmek üzere yurt dışına gönderilen devlet memurları" listesiyle Amerika'ya gönderildi. Gizli tanık Bozkurt da eş durumundan yararlanarak, Eylül 2013'te soluğu Amerika'da aldı.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/gizli-tanikti-savci-oldu-h23703.html



 

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.