Sırada bel altı kasetler mi var?

AKP’nin 7 Mart’ta basına kapalı düzenlenen il başkanları toplantısında konuşan Tayyip Erdoğan’ın “Benimle ilgili muta işini gündeme getirebilirler. 
 

Bunlardan her şey beklenir” dediği iddia edildi. Sözcü gazetesinin sayfalarına taşıdığı bu iddiaya göre Erdoğan toplantıdaki konuşmasında “İran’a gittiğimde ikisinde eşim, diğerinde kızım vardı. Bunlar her türlü ahlaksızlığı gündeme getirebilirler” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın bu sözleri, ard arda ses kayıtları yayınlayan F Tipi örgütün elinde “Bel altı kayıtlar mı var?” sorusunu akıllara getirdi.
Erdoğan’ın konuşmanın devamında “Bunlar oylarımızı düşürüp AKP’yi saf dışı etme gayretindeler. Hepiniz sesinizi yükseltin. Ahlak düşmanı bu kesimleri rezil edin” dediği öğrenildi. Cemaat’in kapı kapı dolaşarak AKP ve kendisi hakkında dezenformasyon yaptığını söyleyen Erdoğan’ın, “Bu ablaların yaptığı dezenformasyonu yıkın. AKP’yi kötüleyenlere projelerimizi anlatın” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Muta nikahı nedir?
Sünni ve Şii İslam geleneklerinde görülen muta nikahı bir erkeğin, rızası olan bir kadınla ücret karşılığında, belirli bir süreliğine cinsel birliktelik yaşamak üzere evlenmesidir. Geçici nikah anlamına da gelir.

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.