Zafer Çağlayan'dan skandal sözler

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan gittiği Mersin'de nefret söyleminde bulundu. 17 Aralık operasyonunu değerlendiren AKP Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, opersayonları "Bir Yahudi, bir ateist, bir Zerdüşt yapsa anlardım" dedi.


Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ardından istifa etmek zorunda kalan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin'de skandal açıklamalar yaptı.

AKP Mersin Milletvekili Çağlayan, Tarsus ilçe binası önünde düzenlenen mitinge katıldı. 17 Aralık opersayonlarından bahsederken nefret söyleminde bulundu.

Çağlayan, "Bizleri hedef aldılar. Sizlere anlatacağım çok şey var. Ama bunları bize yapanlar bir Yahudi, bir ateist, bir Zerdüşt yapsa anlarım. Ama bunları yapan Müslümanım diye geçiniyorsa yazıklar olsun" dedi.

Çağlayan, Başbakan Erdoğan'ın mitinglerdeki kalabalığa montaj diyenlere de seslendi. "Kalabalığı herkes görüyor, birileri montaj diyor ama kimlerin montaja sarıldıkları ortadadır" diye konuştu.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/zafer-caglayandan-skandal-sozler-h23864.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.